За Нас - Рекламна агенция Девеко
За нас страницата на рекламна агенция Девеко разкрива историята на дейността, свързана с изработването на дизайн, менюта, флаери.
Рекламна агенция, Бургас, Визитки, Билбордове, Табели, Менюта, Изработка на дизайн, Печатна реклама, печат, флаери
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

За Нас

Рекламна Агенция е създадена през 1993 година от Джино Константинов.

Той продължава семейната традиция,наследена от своите дядо и прадядо-Петър и Димитър Велчеви,основатели на Първата моливна фабрика в България през 1923г.
Осланя се на опита и на баща си,художника Динко Константинов,с когото работи дълги години в областта на рекламата.

Вече 25 години Рекламна агенция е гаранция за ниво на обслужване на своите клиенти и лоялност във взаимоотношенията.
Агенцията е дългогодишен и предпочитан избор за пълно рекламно обслужване на частни клиенти и фирми от цялата страна.Предлагаме –модерен висококачествен графичен дизайн, ,печатни продукти,дизайн и изпълнение на вътрешна и външна реклама,пълна гама рекламни материали за хотели,магазини и офиси,брандиране на автомобили,реклама върху текстил,широкоформатен печат,нестандартни идеи и решения.
Работим с екип от професионалисти,които осъществяват коректно сътрудничество,разумни срокове на изпълнение на поръчки и гъвкави финансови решения.

Мотото на агенцията „Традиция, която създава красота“ е част от семейния дух на иновации,артистичност и постигнати успехи през годините.