За Нас - Рекламна агенция Девеко
За нас страницата на рекламна агенция Девеко разкрива историята на дейността, свързана с изработването на дизайн, менюта, флаери.
Рекламна агенция, Бургас, Визитки, Билбордове, Табели, Менюта, Изработка на дизайн, Печатна реклама
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

За Нас

Рекламна Агенция е създадена през 1993 година от Джино Константинов.

В духа на тази семейна традиция Джино Константинов поема от своите предци, осланяйки се  и на опита на талантливия си баща Динко Константинов, с когото работи в рекламата от много години.

Вече 25 години се стреми да запази добрата репутация, наследена от Фабриката, и да бъде качествен критерии, както по отношение на рекламни и на печатни продукти, които развива, така и с отношението към клиентите. Дългогодишният опит на рекламния пазар печели репутацията на рекламната агенция, те я правят предпочитан партньор за фирми и физически лица от цялата страна.

Ние предлагаме модерен, висококачествен графичен дизайн, печатни продукти, дизайн и изпълнение на вътрешна и външна реклама, пълна гама рекламни материали за хотели и магазини, рекламен дизайн за офиси, брандинг и доставка на рекламни материали, реклама на текстил и широкоформатен печат.

Ние разполагаме с творчески и професионален екип, предлагаме коректно сътрудничество, разумни срокове за изпълнение на поръчки и гъвкави финансови споразумения с настоящите и бъдещите ни партньори.

Нашето мото „Традиция, която създава красота“ е в съответствие със семейния дух на иновациите, който ни кара да постигнем успех през всичките тези години.